30 augusti 2012

Dagen började med en tidig tågresa in till stadion och köp av frukost och godis till dagen på TC. Vacker bild med mitt finger i vänstra hörnet haha.
 
 
När vi kom fram så var det bara att sätta sig och vänta. Vi hade med oss Yatzy, kort och tidningar som vi sysselsatte oss med. Och enligt det "smarta" kösystemet så vart vi nummer 202 och 203. Inte så illa pinkat!
 


Halv 6 öppnade portarna till stadion, efter en massa oro och längtan så fick vi äntligen komma in. Vi fick också sånadär fina armband som var en del av showen.
Och så var det bara att vänta ännu mer!
 
 
Och äntligen, efter 3 timmars förband typ, så kom dem som vi alla väntat på! COLDPLAAAY. Kickade ass gjorde dem också. Fan det bästa jag varit med om.
 
 
 Mitt i allt fluff! Fick med mig några fina fjärilar som jag ska rama in tillsammans med biljetten :D
 
 
Åh coldplay och deras famous grafitti. Älskar allt som hade med den här konserten o göra. Juste! Felicia fick tre plektrum som det stod coldplay på men jag lyckades tappa dem hah.. Så jävla klantig.
Men helt amazing var det, och det kommer helt klart att ske igen!
 
 
♥ Musik | | Kommentera |

GÅRDAGEN

VAR AWESOME! Gud vad ni skulle varit där!! Bästa Coldplay var bäst som vanligt. Haha helt underbart vare och jag har fortfarande typ tinitus i ena örat men VÄRT ändå! Skulle göra om de när som helst och var som helst.
Chris Martin you're a fucking god! Nu ska jag äta korv och potatissallad. Visar bilder sen!!! HEJDÅ
 
 
♥ Bara babbel | | Kommentera |

Säng, ljuva säng.

Hej!
Har precis duschat och fixat klart efter en jobbig innebandyträning. Har dessutom träningsvärk i hela ryggen. Woho. Haha men nu ska jag och mannen äta lite kvällsmat och sedan ska jag "hoppa i bingen" som pappa uttrycker sig. För jag behöver min skönhetssömn tills imorgon då jag och Felicia ska köa till Coldplay hela dagen lång! ÅÅÅHHH COLDPLAY! Fattar ni! Har redan bunkrat upp med två tidningar och lite ny musik till mobilen.
 
Och juste, jag köpte tillbaka min jacka idag haha, jag ångrade mig :( Men nu är den ju ny och fräsch haha!
Sen hittade jag också mobilskal och en såndär metalltoffsgrej på H&M och en träningströja! Men är för trött för att ta bild på det heh!
 
♥ Bara babbel | | En kommentar |
Upp