Los Angeles, del 2

Första gången vi var i San Fransisco med EF blev vi sjukt besvikna när vi inte fick åka till Alcatraz, för att biljetterna var slutsålda. Så någon vecka senare åkte jag och Caroline tillbaka själva under en dag, endast för att åka och se alcatraz. Och det var värt, för det var sjukt coolt! Första bilden är alltså utsikten från ön. De andra bilderna är jättedåliga, för jag hade så lite batteri på mobilen så jag fick typ inga bilder alls innan den dog!
 
 
 
 
En dag var vi och åt på the Cheesecake Factory med Mizuka och Diego, men man fick liksom jättemycket mat så ingen orkade själva cheesecaken efter. Så vi åkte tillbaka en annan dag för bara efterrätten haha, och då när vi skulle sätta oss i solen någonstans så hittade vi en liten sälunge! Den var jättesmal och helt trött såg det ut som, så vi ringde djurakuten(?) och så fick dem komma och hämta den. Men det tog typ 3h innan dem kom så vi satt och chillade där typ hela kvällen.
 
 
 
OCH FINALLY, som jag har längtat efter att hänga på denna plats?????? För er som inte fattar någonting nu så är detta cafét från OC som dem alltid är vid. Fick aldrig riktigt chansen att gå in för var alltid ensam av nån anledning när jag var här?? Men jag var SÅ nöjd med att bara gå runt på piren där och försöka smälta in allt, lol.
 
 
 
♥ Bara babbel | |
#1 - - pappa:

Hur gick det för sälennnn:)

Upp