Los Angeles, del 1

Men hallå hörrni. Har dragit ut på detta så länge jag kan, men nu när jag har tid över så tänkte jag skriva lite. Bilderna är helt ostrukturerade för att jag helt enkelt inte orkar något annat. Förövrigt rätt kass kvalité på bilderna pga:
1. Tagit dem med mobilkamera 2. Lagt in dem på FB via mobilen och sedan 3. Laddat ner bilderna direkt från facebook.
 
 
Kan ju börja med denna dårå. Detta är Redondo Beach, stranden som jag bodde allra närmast, det tog kanske 20 minuter att cykla hit. Och det tog ca 5 minuter att gå till den från skolan. Så det spenderades ett par luncher här och det var helt amazing.
 
 
 
Här har vi en till strand som jag hängde ganska mycket vid. Hermosa beach. Den var betydligt större och det fanns en jäkla massa volleybollnät längs hela stranden. Killen på bilden var ju en besvikelse, trodde lifeguardsen skulle vara sjukt fit och supersnygga men.. nä.
Här bodde också Caroline, min klasskompis. En kväll gick några från klassen ner hit till något som dem kallar grunion run, det ska tydligen vara en jäkla massa fiskar nära strandkanten så man kan typ plocka dem med händerna tillochmed. Men inte en enda fisk såg vi.
 
 

Min lilla longboard som jag införskaffade! Älskar den men kan inte åka på den!!!
 
 
 
En dag var det international day, då förvandlades skolan till massa olika länder och man kunde gå in i olika klassrum för att uppleva olika kulturer. Svenskarna hade tydligen inte gjort något speciellt dock, hängde bara en svensk flagga på väggen. Japanerna hade fixat risbollsroulette, det fanns massa risbollar och i vissa var det wasabi så fick man random välja en. Och sen är det mitt namn på koreanska där också ja, som ni kanske ser.
 
 
 
Och sista bilden då. Detta är från Staples center. Caroline fick hockeybiljetter från sin värdfamilj (bästa!!), och allt slutade med att vi fick träffa nästan hela LA Kings haha. Sjukt kul var det! Även fast LA Kings förlorade. (bryr mig inte!!)
 
 
 
 
♥ Bara babbel | |
#1 - - pappa:

Ha ha...så kul du skriver, önskar se MER :-)

Upp