-

HEJ!! Har typ haft fullt upp två helger i rad nu, förra helgen fyllde kusinen 20 år(!!!!!) Så hon bjussade på god middag och sen blev det utgång på Göta källare. Sen var jag och Freddy i Kungsträdgården och åkte skridskor, jag var ganska dålig men skyller på skridskorna bara?? För dem var sjukt osabila, såna där vita tjejskrillor från typ 70-talet.
I fredags jobbade jag till 7, sen åkte jag hem till Bea(typ) och så var Jonte där så förade vi lite och kollade på ensam hemma och bridget jones för dem gick på TVn. Sen åkte vi till Broken och mötte upp resten av folket för att sedan dra vidare till Pure. Och igår åkte jag med Bea och Josse till Konstfacks julmarknad men det var för lång kö så vi orkade inte gå in, sen på kvällen hade vi julfest på jobbet!! SJUKT KUL och alla typ äger där så kommer definitivt trivas där. 
Idag hade jag innebandymatch och det blev oavgjort, vi fick typ 5 utvisningar eller något och en straff emot oss men lyckades ta ett poäng iallafall. Nu måste jag välja ut nån film som jag och Freppp ska se och så ska vi äta ostbågar. Är astaggad. Hejdå finisar!
 
ALLTSÅ ÄR SÄMST PÅ ATT TA BILDER MÅSTE BLI BÄTTRE FÖR VAD ÄR EN BLOGG UTAN BILDER FÖRLÅT 
♥ Bara babbel | | Kommentera |

HELGEN

Okej har precis kollat på sorgligaste filmen, If I stay??? Grät nästan lite så den borde ni se. Förutom det händer ingenting just nu. Orkar ej träna, eller laga mat. Så sitter och suktar efter biljetter till Mcflys turné i vår. Känner ett stort behov av att se dem live efter att ha stalkat deras liv i typ 7 år. 
 
Men hur som helst, i helgen så hängde jag med Freddy, Bea och Dennis hos Beas pappa i stan, käkade sushi och förade inför en 20-års fest. Och sen hängde jag såklart med pappsen på farsdag och fick mat där. Sen var jag med Anders, madde och mimmi på bio och såg John Wick. Bra film!! Ikväll är det äntligen nytt avsnitt av Walking dead, är sååååååå taggad. Jobbar en dag denna vecka så ni hör nog mer från mig sen. hej.
 
 
 
♥ Bara babbel | | En kommentar |
Upp