-

HEJ!! Har typ haft fullt upp två helger i rad nu, förra helgen fyllde kusinen 20 år(!!!!!) Så hon bjussade på god middag och sen blev det utgång på Göta källare. Sen var jag och Freddy i Kungsträdgården och åkte skridskor, jag var ganska dålig men skyller på skridskorna bara?? För dem var sjukt osabila, såna där vita tjejskrillor från typ 70-talet.
I fredags jobbade jag till 7, sen åkte jag hem till Bea(typ) och så var Jonte där så förade vi lite och kollade på ensam hemma och bridget jones för dem gick på TVn. Sen åkte vi till Broken och mötte upp resten av folket för att sedan dra vidare till Pure. Och igår åkte jag med Bea och Josse till Konstfacks julmarknad men det var för lång kö så vi orkade inte gå in, sen på kvällen hade vi julfest på jobbet!! SJUKT KUL och alla typ äger där så kommer definitivt trivas där. 
Idag hade jag innebandymatch och det blev oavgjort, vi fick typ 5 utvisningar eller något och en straff emot oss men lyckades ta ett poäng iallafall. Nu måste jag välja ut nån film som jag och Freppp ska se och så ska vi äta ostbågar. Är astaggad. Hejdå finisar!
 
ALLTSÅ ÄR SÄMST PÅ ATT TA BILDER MÅSTE BLI BÄTTRE FÖR VAD ÄR EN BLOGG UTAN BILDER FÖRLÅT 
♥ Bara babbel | |
Upp