Skuleskogens nationalpark

Förra helgen blev det en roadtrip till Höga kusten med Freddy, Jonte och Noa. Vi packade bilen med sällskapsspel, godis, öl och fyra glada humör och drog iväg. Vi hyrde världens mysigaste lilla stuga i en by som heter Docksta, bara några minuter med bil från Skuleskogens nationalpark. Så på lördagen klädde vi oss varmt och utforskade två delar av parken som kallas skuleberget och slåttdalsskrevan. Tror vi gick totalt typ 3-4km eller nåt, men det kändes som 10 mil i den höga snön. Och halva dagen tog det. Men kul! Rekommenderar absolut för alla naturmänniskor därute. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥ Bara babbel | |
#1 - - Iza Palm:

Så vackra vyer. Roligt med äventyr!

#2 - - Amanda-Louise:

Om ni uppskattar skulebergen i vintertid rekommenderar jag starkt att besöka platsen i Sommar. Otroligt vackert! Det brukar vara band som spelar och massor med sköna människor ❤ perfekt för utflykter och äventyr!

Svar: Åh låter härligt, ska kika upp det!
Linda Furu

#3 - - Carolin:

ååh vilka bilder :D

#4 - - petra:

Så fint på skuleberget ar där mkt när jag bodde i övik:)

#5 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Mysigt ju! Det ser superfint ut! :D

#6 - - JUNITJEJ:

Så vackra bilder!

#7 - - bylittlenea.blogg.se:

Åh! Det ser så otroligt härligt ut! Vilka vackra bilder. Längtar ut i naturen nu minst sagt. Bor i Örebro och här har vi haft en ganska lång period av gegga och slask så det blir inte riktigt den där härliga naturupplevelsen. Räknar med många skogsturer när vägarna torkar upp en aning :)

#8 - - Silja:

Wow så fint! Borde väl funka bra på sommaren oxå?! Vart ligger detta förresten? Är usel på geografi 😝😇

Svar: Absolut, kan tänka mig att det är superfint på sommaren också. Det ligger en bit utanför Sundsvall. Tar ca 5-6 med bil från stockholm :D
Linda Furu

Upp